Timeline 2024

Saturday 13/07/2024

         
08.00 – 08.30   Exhibition – Historic formulas and two-seater racing cars sample drive 30 minutes
08.40 – 09.10   Exhibition - Grand Prix of historic vehicles sample drive 30 minutes
09.25 – 09.45   HGPCA - Front engined cars up to 1961 qualifications 20 minutes
10.00 – 10.45   Masters Gentlemen Drivers Pre-66 GT Cars & Touring Cars qualifications 45 minutes
11.00 – 11.25   Lurani Trophy Formula Junior qualifications 25 minutes
11.40 – 12.10   Masters Endurance Legends qualification 2 30 minutes
12.10 – 13.00   Pause    
12.20 – 12.50   Pit walk    
13.00 – 13.20   HGPCA - Rear engined cars up to 1966 qualifications 20 minutes
13.40 – 14.05   Masters Racing Legends 1966/1985 F1 Race 1 25 minutes
14.20 – 14.40   ADAC Historic Eastern Touring Car Cup Race 1 20 minutes
14.55 – 15.20   Lurani Trophy Formula Junior Race 1 25 minutes
15.35 – 16.10   Exhibition - Historic racing motorcycles and sidecars sample drive 30 minutes
16.15 – 16.35   HGPCA - Front engined cars up to 1961 Race 1 20 minutes
16.50 – 17.10   ADAC Historic Formula East Cup Race 1 20 minutes
17.30 – 18.10   Masters Endurance Legends Race 1 40 minutes
18.25 – 18.45   HGPCA - Rear engined cars up to 1966 Race 1 20 minutes
18.55 – 19.10   Exhibition - Grand Prix of historic vehicles sample drive 15 minutes
19.20 – 19.35   Exhibition - Historic racing touring cars sample drive 15 minutes
19.45 – 20.00   Exhibition – Historic formulas and two-seater racing cars sample drive 15 minutes
         

Sunday 14/07/2024

         
08.00 – 08.15   Exhibition - Historic racing motorcycles and sidecars sample drive 15 minutes
08.25 – 08.40   Exhibition - Historic racing touring cars sample drive 20 minutes
08.50 – 09.10   Exhibition – Historic formulas and two-seater racing cars sample drive 15 minutes
09.25 – 09.45   ADAC Historic Formula East Cup Race 2 20 minutes
10:05 a.m. – 11:35 a.m   Masters Gentlemen Drivers Pre-66 GT Cars & Touring Cars race 90 min
11.50 – 12.10   ADAC Historic Eastern Touring Car Cup Race 2 20 minutes
12.10 – 12.50   Pause    
12.20 – 12.40   Pit walk    
12.50 – 1.15 p.m   Masters Racing Legends 1966/1985 F1 Race 2 25 minutes
13.30 – 13.50   HGPCA - Front engined cars up to 1961 Race 2 20 minutes
14.05 – 14.30   Exhibition - Grand Prix of historic vehicles sample drive 25 minutes
14.45 – 15.10   Lurani Trophy Formula Junior Race 2 25 minutes
15.30 – 16.10   Masters Endurance Legends Race 2 40 minutes
16.25 – 16.45   HGPCA - Rear engined cars up to 1966 Race 2 20 minutes
16.55 – 17.20   Exhibition - Historic racing motorcycles and sidecars sample drive 25 minutes
17.30 – 18.00   Exhibition - Historic racing touring cars sample drive 30 minutes

The organizer reserves the right to change the timetable of rides.

Similar Posts